Welkom bij Z.T.C.

17 nov

                                                              Z.T.C. bestaat dit jaar 50 jaar!   Dat heuglijke feit gaan we gedurende het hele jaar vieren met allerlei activiteiten onder de noemer: 50 jaar tennis, 1 jaar feest!

Lees meer

Agenda

07
apr

Rackettrekken

19:00 – 23:00
14
apr

Rackettrekken

19:00 – 23:00
21
apr

Rackettrekken

19:00 – 23:00
28
apr

Rackettrekken

19:00 – 23:00
05
mei

Rackettrekken

19:00 – 23:00
Toon volledige agenda
ZTC50 - update
Nieuws

Helaas, helaas, we kunnen voorlopig niet tennissen op ons park en ook diverse festiviteiten zijn afgelast i.v.m. de corona-crisis:

3 mei - vriend en vriendintoernooi gaat niet door en ook 7 juni - afsluiting competities gaat niet door

Maar de jubileumcommissie zit niet bij de pakken neer. De organisatie voor de ZTC-quiz, de clinic, het eindfeest en de padeltrip gaan gewoon door! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. En natuurlijk hopen we iedereen binnenkort weer helemaal gezond te treffen op de baan.

Groetjes comité ZTC50

Lees meer
Corona
Nieuws

Vanmiddag zijn er aanvullende maatregelen voor heel Nederland aangekondigd i.v.m. het coronavirus. Dit houdt in dat per direct het clubgebouw is gesloten en ALLE activiteiten van ZTC t/m 6 april zijn geannuleerd.

We houden je op de hoogte zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Lees meer
ZTC 50 - Openingsborrel was geslaagd!
Nieuws

 Zondagmiddag om 16.00 uur opende ZTC haar deuren voor de feestelijke borrel. Leden van ZTC, oud-bestuursleden, buren, tennisleraren, sportvrienden, burgemeester, wethouder, kwamen naar het feestelijk versierde clubhuis en werden verwelkomd met een glaasje bubbels. Binnen speelde de band Chabert en Suite en zorgde voor een mooie, loungy sfeer.

Lees meer
ZTC50 - kidsmiddag ABN AMRO toernooi
Nieuws

De officiele aftrap van het jubileumjaar vindt plaats op 8 maart, maar op woensdag 12 februari zijn onze jeugdleden al op stap geweest!

Lees meer
Johan van Velzen Sportvrijwilliger van Zoeterwoude
Nieuws

Vrijdagavond is Johan tijdens het sportgala verkozen tot Sportvrijwilliger van Zoeterwoude! Een mooie waardering voor heel veel jaren inzet voor ZTC. 

Lees meer
Oproep aan alle leden
Nieuws

Volgend jaar bestaat onze tennisclub 50 jaar. Een mooi moment om stil te staan bij alle goede dingen die we de afgelopen jaren met elkaar hebben beleefd en gedeeld. We kunnen trots zijn op onze tennisclub; het is goed onderhouden, ziet er verzorgd uit, we zijn financieel gezond, laagdrempelig door lage contributiekosten. Wij nemen dan ook een waardevolle plek in binnen Zoeterwoude. 

Lees meer
Dag van ZTC: terugblik
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag, 26/10,  was de “dag van ZTC” voor onze jeugd. En wat een feest was dat, volop activiteiten. Maar vooral met een leuke sfeer en heel veel lol, zoals je kunt zien. 

Lees meer
Clubkampioenschappen jeugd 2019
Jeugdnieuws

Van 23 tot 27 september werden de jeugd clubkampioenschappen gespeeld. Traditioneel een top week met dito weer…maar niet dit jaar! 

Lees meer
Eigen gegevens wijzigen via Clubapp
Nieuws

Vanaf Clubapp versie 3.7.11 is het mogelijk om wijzigingen in je persoonsgegevens via de app door te geven aan de ledenadministratie.

Lees meer
ZTC OPEN inschrijving weer mogelijk
ZTC Open Nieuws

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor het ZTC Open Toernooi 2019. Deze, 46e, editie wordt gehouden van zondag 1 tot en met zondag 8 september 2019.

Lees meer
ZTC sportvereniging van het jaar 2019!
Nieuws

Afgelopen vrijdagavond heeft ZTC tijdens de Zoeterwoudse sportverkiezingen een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. We mogen ons tot januari volgend jaar de Zoeterwoudse sportvereniging van het jaar noemen! 

Lees meer
Cameratoezicht bij ZTC
Nieuws

Na een inbraak in de kantine hebben we als toegelicht in de ALV van 2018 besloten om over te gaan tot het extra beveiligen van ons sportpark en clubhuis. Om de club nog veiliger te maken voor onze leden, bezoekers en onze eigendommen te beschermen is er per 1 december 2018 in het clubhuis en rond het clubgebouw camerabeveiliging.

Lees meer

Contact

Bezoekadres
Nieuweweg 2
Zoeterwoude
Open in Google Maps
Bankrek. NL88 RABO 0148 9211 16
Sleuteladressen
Tijdens werkdagen:
Zuidbuurtseweg 61A
In het weekend:
Watertje 6

Nu.nl Tennis

Wimbledon voor het eerst sinds 1945 afgelast, ook streep door Rosmalen
Wimbledon wordt dit jaar niet gehouden, zo heeft de organisatie woensdag besloten. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ook het hele grasseizoen geschrapt, waardoor het toernooi van Rosmalen eveneens niet doorgaat.
Nadal wil samen met andere Spaanse topsporters 11 miljoen ophalen
Rafael Nadal wil samen met basketbalspeler Pau Gasol geld inzamelen om de coronacrisis te bestrijden in Spanje. Hij roept de andere Spaanse topsporters op om gezamenlijk 11 miljoen euro op te halen.
Osaka: 'We redden mensenlevens en dat is de echte olympische gedachte'
Hoewel Naomi Osaka als boegbeeld van de Olympische Spelen teleurgesteld is dat het evenement in Tokio is uitgesteld, vindt de Japanse tennisster het de enige juiste beslissing in de strijd tegen het coronavirus.
Coach Tamaëla: 'Bertens mountainbiket en skeelert om fit te blijven'
Het tennis ligt door de coronacrisis in ieder geval tot begin juni wereldwijd stil en dat betekent dat ook Kiki Bertens voorlopig thuiszit. De Westlandse zag haar favoriete periode van het jaar - het gravelseizoen - geschrapt worden en moet creatieve oplossingen bedenken om fit te blijven.
Wimbledon houdt spoedberaad over eventueel uitstel of annulering
De organisatie van Wimbledon houdt volgende week spoedberaad over de gevolgen die de coronacrisis heeft voor de komende editie, die op 29 juni van start zou moeten gaan.
Tennissers kwaad over 'arrogantie' bij verplaatsing Roland Garros
Veel tennissers uiten hun onvrede over het gebrek aan communicatie vanuit de Franse tennisbond over het verplaatsen van Roland Garros. Dinsdag werd bekend dat de Grand Slam van 20 september tot 4 oktober wordt gespeeld, een week na de US Open.
Barty: 'Ik grijp elke kans aan om mijn Roland Garros-titel te verdedigen'
Ashleigh Barty is blij dat de Franse tennisbond op eigen houtje heeft besloten om Roland Garros te verplaatsen. Hoewel de tenniskalender in het najaar nu bomvol is, piekert de Australische er niet over om het Grand Slam-toernooi in Parijs over te slaan.
ATP en WTA schrappen gravelseizoen en bevriezen wereldranglijst
De ATP en WTA hebben woensdag vanwege het coronavirus gezamenlijk een streep gezet door het gravelseizoen. Het betekent dat op zijn vroegst begin juni weer getennist wordt en dat tot die tijd geen wijzigingen plaatsvinden op de wereldranglijst.
Meer van Nu.nl Tennis