Welkom bij Z.T.C.

17 nov

                                                              Z.T.C. bestaat dit jaar 50 jaar!   Dat heuglijke feit gaan we gedurende het hele jaar vieren met allerlei activiteiten onder de noemer: 50 jaar tennis, 1 jaar feest!

Lees meer

Agenda

22
jun

Park gesloten voor renovatie tennisbanen

23
jun

Park gesloten voor renovatie tennisbanen

24
jun

Park gesloten voor renovatie tennisbanen

25
jun

Park gesloten voor renovatie tennisbanen

26
jun

Park gesloten voor renovatie tennisbanen

Toon volledige agenda
KNLTB competitie
Nieuws

We hebben van de KNLTB bericht ontvangen dat de KNLTB competitie 2020 gaat starten in september 2020. Dit natuurlijk onder voorbehoud van de coronamaatregelen tegen die tijd. Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?

Lees meer
We mogen weer dubbelen!
Nieuws

Mooi nieuws zo voor het Hemelvaart weekend: we kunnen weer dubbelen! De KNLTB heeft besloten dat er weer 4 spelers op een baan mogen bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Het clubhuis en terras moeten nog gesloten blijven tot 1 september, maar Het Outbreak Management Team bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Lees meer
Renovatie sportpark vanaf 22 juni
Nieuws

Nadat ons sportpark zes weken dicht is geweest kunnen we sinds een paar weken weer langzaam terug naar het ‘normale’ tennissen. Zojuist kwam het bericht dat we weer kunnen dubbelen en hopelijk kunnen we nu ook snel een drankje doen op het terras.

Lees meer
Volwassenen mogen ook weer tennissen
Nieuws

Vanaf a.s maandag 11 mei is het park ook weer geopend voor de senioren! Dus haal je rackets maar weer uit het vet. Er gelden echter wel regels. Zo mogen er max. 2 personen op een baan spelen en moet er digitaal, via de website of clubapp, van tevoren worden afgehangen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste regels. 

Lees meer
Jeugd ZTC kan weer tennissen
Jeugdnieuws

Vanaf a.s woensdag 29 april mag de jeugd weer gaan tennissen! Hiervoor gelden wel strikte voorwaarden. 

Lees meer
Niet meer contant betalen
Nieuws

Zodra ons tennispark weer open kan gaan, stoppen we met het accepteren van contant geld bij de kassa in het clubgebouw.

Lees meer
ZTC50 - update
Nieuws

Helaas, helaas, we kunnen voorlopig niet tennissen op ons park en ook diverse festiviteiten zijn afgelast i.v.m. de corona-crisis:

3 mei - vriend en vriendintoernooi gaat niet door en ook 7 juni - afsluiting competities gaat niet door

Maar de jubileumcommissie zit niet bij de pakken neer. De organisatie voor de ZTC-quiz, de clinic, het eindfeest en de padeltrip gaan gewoon door! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. En natuurlijk hopen we iedereen binnenkort weer helemaal gezond te treffen op de baan.

Groetjes comité ZTC50

Lees meer
ZTC 50 - Openingsborrel was geslaagd!
Nieuws

 Zondagmiddag om 16.00 uur opende ZTC haar deuren voor de feestelijke borrel. Leden van ZTC, oud-bestuursleden, buren, tennisleraren, sportvrienden, burgemeester, wethouder, kwamen naar het feestelijk versierde clubhuis en werden verwelkomd met een glaasje bubbels. Binnen speelde de band Chabert en Suite en zorgde voor een mooie, loungy sfeer.

Lees meer
ZTC50 - kidsmiddag ABN AMRO toernooi
Nieuws

De officiele aftrap van het jubileumjaar vindt plaats op 8 maart, maar op woensdag 12 februari zijn onze jeugdleden al op stap geweest!

Lees meer
Johan van Velzen Sportvrijwilliger van Zoeterwoude
Nieuws

Vrijdagavond is Johan tijdens het sportgala verkozen tot Sportvrijwilliger van Zoeterwoude! Een mooie waardering voor heel veel jaren inzet voor ZTC. 

Lees meer
Dag van ZTC: terugblik
Jeugdnieuws

Afgelopen zaterdag, 26/10,  was de “dag van ZTC” voor onze jeugd. En wat een feest was dat, volop activiteiten. Maar vooral met een leuke sfeer en heel veel lol, zoals je kunt zien. 

Lees meer
Clubkampioenschappen jeugd 2019
Jeugdnieuws

Van 23 tot 27 september werden de jeugd clubkampioenschappen gespeeld. Traditioneel een top week met dito weer…maar niet dit jaar! 

Lees meer
Eigen gegevens wijzigen via Clubapp
Nieuws

Vanaf Clubapp versie 3.7.11 is het mogelijk om wijzigingen in je persoonsgegevens via de app door te geven aan de ledenadministratie.

Lees meer
ZTC OPEN inschrijving weer mogelijk
ZTC Open Nieuws

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor het ZTC Open Toernooi 2019. Deze, 46e, editie wordt gehouden van zondag 1 tot en met zondag 8 september 2019.

Lees meer
ZTC sportvereniging van het jaar 2019!
Nieuws

Afgelopen vrijdagavond heeft ZTC tijdens de Zoeterwoudse sportverkiezingen een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. We mogen ons tot januari volgend jaar de Zoeterwoudse sportvereniging van het jaar noemen! 

Lees meer

Contact

Bezoekadres
Nieuweweg 2
Zoeterwoude
Open in Google Maps
Bankrek. NL88 RABO 0148 9211 16
Sleuteladressen
Tijdens werkdagen:
Zuidbuurtseweg 61A
In het weekend:
Watertje 6

Nu.nl Tennis

Grand Slam-winnares Osaka bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld
Naomi Osaka mag zich volgens het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em> de bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld noemen. De tweevoudig Grand Slam-winnares lost Serena Williams af als nummer één van de lijst.
Georgische tennisser Basilashvili opgepakt na vermeend slaan van ex-vrouw
De Georgische tennisser Nikoloz Basilashvili is deze week in zijn woonplaats Tbilisi gearresteerd op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. Zijn ex-vrouw Neka Dorokashvili claimt dat de nummer 27 van de wereldranglijst haar heeft geslagen.
Clijsters wil comeback voortzetten: 'Ik heb het zeker nog niet opgegeven'
De comeback van Kim Clijsters is door de coronacrisis vooralsnog beperkt gebleven tot twee wedstrijden, maar ze weigert de handdoek nu al in de ring te gooien. De 36-jarige Belgische blijft erin geloven dat ze kan terugkeren in de tennistop.
Djokovic organiseert alternatief tennistoernooi in Balkanlanden
Novak Djokovic is niet van plan om nog maanden te wachten op het spelen van een toernooi. De Servische nummer één van de wereld organiseert volgende maand zelf een evenement in de Balkanlanden dat geldt als alternatief tijdens de coronacrisis.
Australische tennislegende Ashley Cooper (83) overleden
De Australische tennislegende Ashley Cooper is vrijdag op 83-jarige leeftijd overleden. De viervoudig Grand Slam-winnaar in het amateurtijdperk was al geruime tijd ziek.
Voorzitter ATP houdt hoop dat tennisseizoen dit jaar nog hervat kan worden
Voorzitter Andrea Gaudenzi van tennisbond ATP blijft erin geloven dat er dit jaar nog toernooien gespeeld kunnen worden. Door de coronacrisis ligt het seizoen al maanden stil en meerdere toptennissers houden er rekening mee dat ze pas in 2021 weer in actie kunnen komen.
WTA en ATP verlengen tennisloze periode tot en met 31 juli
De WTA en de ATP hebben vrijdag gezamenlijk besloten om de periode zonder toernooien te verlengen tot en met 31 juli. De vrouwen- en mannenbond hopen nog steeds dat er dit jaar getennist kan worden.
Djokovic is ervan overtuigd dat hij Grand Slam-record kan verbeteren
Novak Djokovic is ervan overtuigd dat hij de tennisser met de meest gewonnen Grand Slam-toernooien kan worden én het langst de eerste plek op de wereldranglijst kan bezetten. De Serviër ziet nog veel perspectief.
Meer van Nu.nl Tennis